«Перший крок до спорту» дітей з особливими потребами

З 4 по 10 серпня в м. Кіровограді було організовано оздоровчий табір для дітей з особливими потребами та їх батьків «Джерельце надії». У рамках роботи оздоровчого табору проведено спортивно-розважальний захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Перший крок до спорту».


Благодійна акція відбулася завдяки співпраці Свято-Успенського духовно-просвітницького центру, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, обласної організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері», об’єднання батьків дітей-інвалідів, обласного осередку Союзу гирьового спорту України, обласної громадської організації інвалідів «Народна академія творчості» та місцевих меценатів, повідомляє Кіровоградське відділення Національного олімпійського комітету України.

Перед початком змагань учасники спортивного свята представили свої команди «Бджілки» та «Хоробрі серця», презентували емблему, назву і девіз команди. А далі більше двох годин юні спортсмени-початківці демонстрували вправність і спритність, а головне велику силу волі у цікавих різноманітних спортивних конкурсах.

 У перервах між конкурсами для учасників та гостей спортивного свята унікальні вправи демонстрував тренер-викладач відділення гирьового спорту міської КДЮСШ № 1, чемпіон України, Європи та світу Сергій Шевченко.
 По завершенні спортивних змагань всі учасники, організатори заходу і волонтери були нагороджені дипломами та спортивними призами від обласного відділення НОК України, а діти з наймолодшої команди-учасниці отримали канцтовари й іграшки від обласної громадської організації інвалідів «Народна академія творчості», яку очолює Ельміра Небесна.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар