Кіровоградські міліціонери обіграли рятувальників, шляховиків та енергетиків

У суботу, 8 серпня, не зважаючи на палюче сонце, у поєдинку з міні-футболу зійшлися чотири збірні команди: «Шляховик» (збірна Служби автодоріг та ДП «Кіровоградський облавтодор»), підрозділи УМВС у Кіровоградській області, збірна обласного управління ДСНС та ПАТ «Кіровоградобленерго».

“Дорожники завжди любили спорт і приймали участь у різних змаганнях та спартакіадах. Але останні кілька років з ряду причин ми не мали змоги цим займатися, а ось в цьому році маємо змогу відродити свої спортивні традиції, – говорить начальник Служби автодоріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук. – Розпочати вирішили з ось такої товариської зустрічі. Ми порадилися з керівниками різних структур, наших сьогоднішніх суперників, і вирішили підтримувати спортивні стосунки. Тож хотілося б подякувати їм за участь у цих змаганнях, а керівництву ПАТ «Кіровоградобленерго» ще й за надання поля для проведення зустрічі та можливості тренуватися, адже наш «Шляховик» наприкінці серпня поїде на Всеукраїнські змагання з міні-футболу у Одесу. Противниками будуть представники дорожніх організацій інших областей”.

Хоча зустріч і була товариською, під кінець змагань емоції вирували і у гравців, і у вболівальників, які аж підстрибували на трибунах, коли біля воріт утворювалися небезпечні моменти. Варто зазначити, що голкіпери всіх команд показали неабияку майстерність і рятували свої ворота у, здавалося б, практично програшних ситуаціях. Загалом гра була цікавою, енергійною та напруженою.

Дорожники лише на один бал відстали від правоохоронців і поступилися їм першістю. В решті-решт змагання завершилися з наступним результатом:

І місце – збірна команда УМВС України в Кіровоградській області;

ІІ місце – «Шляховик» (збірна Служби автодоріг та ДП «Кіровоградський облавтодор»);

ІІІ місце – збірна команда управління ДСНС в області;

ІV місце – збірна ПАТ «Кіровоградобленерго».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар