На похоронах загиблого героя піп московського патріархату засуджував захисників України?

В суботу у Новомиргороді поховали екс-чемпіона світу з пауерліфтингу, учасника АТО Андрія Гурічева. Священик московського патріархату, що відспівував загиблого героя, заявив, що треба не воювати, а молитися, що війна братовбивча, розповідав про прокляття Господа і що треба молитися за душу покійного, бо він взяв до рук зброю.

Про це розповіла на своїй сторінці у Facebook відома кіровоградська волонтерка Тетяна Бородіна, яка, які рідні, близькі та земляки героя, була шокована почутим від “святого отця”: “Ох , не дає мені спокою вчора почуте …
Подивіться уважно на це фото і на цей погляд “святого отця”, звернений на командира Андрюші Гурічева.

Вчора, після відспівування нашого Героя в Новомиргороді, оцей “пастир душ”  звернувшись до людей, почав говорити про “братовбивчу війну”, про прокляття Господа і про знищення народів, які погрязли у гріхах, про судний день, де будуть згадувати гріхи кожного, при цьому наголосив, щоб молились за душу Андрія, щоб йому були прощені його гріхи (і простежувалася думка , що він же взяв до рук зброю). Про те , що один Господь знає, коли це закінчиться, що треба не воювати , а молитися …

Мені так хотілося, щоб він отам щез, тієї ж миті ! Коли слухаєш слова Владики Марка на прощальних панахидах з нашими Героями, хоч як тяжко на душі – все ж з’являється якась Надія, розумієш Жертву, яку віддала ця Людина за Батьківщину, за своїх ближніх ! І дякуєш Господу за те, що зразу забирає ці душі, обминаючи Чистилище, до Царства свого Небесного !!!
А тут в мене було враження, що всіх, отам присутніх, облили брудом …
Як думаєте, до якого патріархату належить даний суб’єкт ???!!!”

Довідка: Андрій Гурічев – розвідник 57-ої бригади, який загинув 5 серпня, повертаючись після виконання бойового завдання. Випускник Златопільської гімназії, золотий медаліст, закінчив Севастопольський національний університет ядерної енергетики та промисловості, навчався у Кіровоградському державному педагогічному університеті. Чемпіон світу з пауерліфтингу 2012 року. Навчався на факультеті фізичного виховання, працюючи тренером у фітнес-клубі «Зірка», у віці 23 роки возив на міжнародні змагання уже й своїх вихованців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар