“Зірка” провела відкрите тренування для своїх вболівальників

Сьогодні, напередодні домашньої гри 3-го туру проти «Черкаського Дніпра», футболісти «Зірки» провели відкрите тренування для вболівальників та журналістів. Нагадаємо, такі заходи перед домашніми матчами нашої команди стали вже традиційними.


Перед тренуванням відбулася незвична процедура – разом з командою сфотографувався один з найпалкіших вболівальників команди – Віталій Єгоров. Віталій зараз перебуває в зоні АТО й повернувся на декілька днів до міста. Ультрас багатьох колективів України знають його як одного з лідерів IronStarFirm.

За діями футболістів на тренуванні спостерігали вболівальники та представники ЗМІ. Підопічні Сергія Лавриненка виконали ряд цікавих вправ. Далі була робота з м’ячем, двостороння гра та відпрацювання ударів із різних дистанцій.
Приємною несподіванкою стала поява на тренуванні президента клубу Максима Березкіна, який побажав успіхів футболістам, персоналу клубу, тренерському штабу й поспілкувався з керманичем команди Сергієм Лавриненком, а потім відповів на питання журналістів.

– Ті, хто бачив перші дві гри «Зірки», мав би помітити певну тенденцію. Адже ці матчі пройшли майже за ідентичним сценарієм. У цих поєдинках протягом 60-70 хвилин ми значно переважали суперників, першими відкривали рахунок, але потім, на жаль, втрачали перевагу, якою володіли. Мабуть, чи то психологічно, чи, можливо, фізично, що пов’язано з початком сезону, хлопцям трішки не вистачає кондицій. Я сподіваюся, що це все ж таки тимчасові складнощі. Переконаний, що гра, яка відбудеться у цю суботу проти «Черкаського Дніпра», розставить усі крапки над «і» – поділився своїми враженнями від перших матчів «Зірки» Максим Березкін.

Також Максим Станіславович прокоментував гру новачків, акцентуючи увагу на тому, що клуб дійсно підписав тих гравців, яких хотів бачити в команді тренерський штаб. Можливо, наразі нові гравці ще не повністю проявили себе, але це пояснюється тим, що вони проходять певний період адаптації. Хлопці звикають до команди. А ми їм у цьому допомагаємо.
Крім того, президент ФК «Зірка» поділився своїми очікуваннями від кубкового матчу зі львівськими «Карпатами».

– У цій грі я чекаю від наших футболістів перемоги. Звісно, я не вважаю «Карпати» слабкою командою. Цей клуб грає в Прем’єр-лізі. Будь-який представник «еліти» є серйозним суперником. Проте я думаю, та й ви і вболівальники погодяться зі мною, що «Карпати» та київське «Динамо», з яким ми грали в кубку минулого року, команди різного рівня. Тому є надія і сподівання, що в цьому матчі «Зірка» досягне позитивного результату, – відзначив президент нашого клубу.

Оцінку грі футболістів на початку сезону також дав виконувач обов’язків головного тренера «Зірки» Сергій Лавриненко.
– Причини такого не зовсім вдалого старту точно не криються у концентрації гравців. На мою думку, ті голи, які ми пропускали в кінцівках перших двох матчів, є просто невдалим збігом обставин. Щодо новачків, варто сказати, що їм все ж таки необхідний певний час на адаптацію, адже вони перебували в клубах, де виконували дещо інші завдання. Хлопці поступово вливаються, їм просто треба дати трішечки часу. І згодом, впевнений, вони демонструватимуть ту гру, якої ми від них чекаємо.

На питання журналістів про стан кондицій Олександра Кочури, наставник кіровоградців відповів, що Олександр працює. Він є справжнім бійцем, лідером і капітаном, тож найближчим часом улюбленець кіровоградських вболівальників набере необхідну форму та знову радуватиме кіровоградців своєю грою.

Наприкінці тренування журналісти запитали Андрія Мостового про його включення до збірної 2-го туру, за версією сайтів Ua-footballтаFootball.ua, та про те, як команда готується до гри з «Черкаським Дніпром».

– Звісно приємно, що мою гру відзначили. Добре, що складаються такі рейтинги, адже вони спонукають кожного футболіста до того, щоб демонструвати свої найкращі якості та бути відзначеним. Що стосується наступного матчу, то тренерський штаб акцентував увагу на тому, що черкаська команда дуже добре грає від оборони, швидко переходить у контратаки і, в цілому, колектив є доволі організованим. Незважаючи на все це, в поєдинку з «Черкаським Дніпром» ми налаштовані лише на перемогу.
А один із найстабільніших гравців нашої команди Владислав Лупашкозазначив, що хотілося б отримати серйозну підтримку на трибунах у суботньому матчі.
– Трішки неприємно було бачити, коли вболівальники йшли зі стадіону ще до кінця гри з київською «Оболонню-Бровар». Не хочу сказати, що це стало причиною другого голу в наші ворота, але натхнення й позитивного настрою не додало. Так, ми припустилися помилок, але в бажанні та самовіддачі нам не можна дорікати. Адже вся команда, тренерський штаб і персонал клубу працюють і грають саме для них. Звісно, у нас не все виходить, але ми багато працюємо над собою, щоб дарувати кіровоградцям радощі від своїх перемог. Так, ми втратили очки у двох поєдинках, але рівень гри, яку продемонстрували в матчі з «Гірником-Спорт» свідчить про те, що ми на правильному шляху. Для того, щоб повністю повернути впевненість у власних силах, нам необхідно перемогти. Тому, користуючись нагодою, хотів би закликати кіровоградців прийти в суботу й підтримати нас, а ми все зробимо заради перемоги, – наголосив півзахисник «Зірки».


Нагадаємо, завтра футболісти «Зірки» на своєму полі прийматимуть «Черкаський Дніпро». Початок матчу о 18:00. Запрошуємо вас прийти на стадіон та підтримати кіровоградську команду!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар