Новий очільник міліції відвідав дитячий будинок з подарунками малюкам

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко разом з колегам відвідав обласний будинок дитини. У рамках доброчинної акції головний міліціонер області передав для малюків необхідні на даний час речі: дитячий одяг, кілька комплектів посуду, миючі та гігієнічні засоби.

До комунального закладу «Кіровоградській обласний спеціалізований будинок дитини нового типу» Сергій Кондрашенко прибув разом зі своїм заступником Володимиром Куценком та начальником Управління Державної служби охорони при УМВС Олександром Спінулом, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

У даний час до притулку мешкають 82 дитини віком від 1 місяця і до 6 років. Деякі з них потрапили сюди після відмови чи загибелі рідних, або ж через хворобу проходять спеціальну медичну реабілітацію. Однак усі без виключення потребують особливої турботи та піклування, адже позбавлені найголовнішого – власних родин та люблячих батьків.

Поспілкувавшись з дітками, що на момент приходу гостей саме плескалися у басейні та гралися в дворі, Сергій Григорович прийняв запрошення тимчасово виконуючої обов’язки головного лікаря Ірини Крижановської та оглянув приміщення закладу.

Дізнавшись про необхідність проведення ремонтних робіт в ігровій кімнаті, начальник УМВС в області запропонував свою допомогу.

– Дбати про маленьких громадян, які через різні життєві обставини залишилися без батьківського піклування плануємо постійно. Сьогодні взяли з собою речі, в яких, за словами вихователів, є нагальна потреба. Приїздити будемо якомога частіше і зробимо все можливе для того, аби зробити цих діток щасливішими, – сказав він.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар