Фіскальна служба розшукує корупціонерів у власних рядах

Про факти „корупційних” діянь фіскальщиків просять повідомляти відділ власної безпеки.

Для забезпечення виконання поставлених завдань Головне управління ДФС у Кіровоградській області, підпорядковані ОДПІ та Кіровоградська митниця ДФС, потребують кваліфікованих і високоморальних працівників. Завдяки повідомленням бізнесу і громадськості, відділом власної безпеки ГУ ДФС в області постійно проводиться робота по викоріненню такого ганебного явища як «корупція» в фіскальних органах області, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Для проведення ефективної роботи направленої на боротьбу з корупцією, відділ власної безпеки ГУ ДФС в області закликає громадськість при наявності інформації про факти вимагання або одержання неправомірної вигоди службовими особами податкової та митної сфери, необхідно терміново інформувати відділ за номером тел.: (052) 36-69-42, 36-69-43, або на електронну адресу: uvb_kirov@ukr.net, або шляхом проведення робочих зустрічей за адресою знаходження підрозділу: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна 55, каб. 515, 520, або в обумовленому місці.

Крім цього нагадуємо, що продовжує працювати антикорупційний сервіс ДФС „Пульс”, який швидко реагує на критику від платників податків та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкових та митних органів. Номер сервісу „Пульс” – (044) 284-00-07.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар