Миколаївські автокрадії попалися на Кіровоградщині

© pixabay.com

На Кіровоградщині інспектори ДАІ затримали автомобіль з Миколаєва, який перебував у розшуку.

У м. Миколаєві невідомі зловмисники незаконно заволоділи автомобілем Mitsubishi Lancer, який зберігався на одній із автостоянок обласного центру. На пошуки ймовірних злочинців та власне самого авто було зорієнтовано увесь особовий склад підрозділів Державтоінспекції. І це дало свої результати через деякий час на Кіровоградщині, повідомляє управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області.

Днями під час нагляду за дорожнім рухом інспекторами ДПС роти ДПС ДАІ при УМВС України в Кіровоградській області на стаціонарному посту ДПС ДАІ, що розташований у селищі Олександрівка, на перехресті автошляхів державного значення Київ – Знам’янка та Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв у транспортному потоці за допомогою використання спеціального приладу «Відеоконтроль «Рубіж» був помічений автомобіль Mitsubishi Lancer, який розшукувався правоохоронними органами Миколаївщини.

На місце затримання негайно викликали слідчо-оперативну групу, після чого транспортний засіб доставили до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів. Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі тривають слідчі дії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар