Виконавця головної ролі у фільмі “ТойХтоПройшовКрізьВогонь” мобілізували

Актора Дмитра Лірнатовіча, який виконав головну роль у фільмі “ТойХтоПройшовКрізьВогонь”, мобілізували.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook працівник Державного агентства України з питань кіно Олена Чередниченко: “Клопотання Держкіно про відстрочку – Лірнатовіч зараз зайнятий на зйомках фільму “Толока”, де також виконує головну роль, тобто, без нього знімальний процес просто неможливий – відхилили”.

«ТойХтоПройшовКрізьВогонь» — український художній фільм режисера Михайла Іллєнка. Вийшов на екрани 19 січня 2012 року. Фільм розповідає про долю хлопця з Полтавщини, Івана Додоки, який стає радянським військовим льотчиком, Героєм Радянського Союзу. Але доля складається так, що йому доводиться пройти німецький полон, радянські табори, і зрештою, волею долі, потрапити до Канади, де він стає вождем тамтешнього індіанського племені.

Прототип головного героя — льотчик-ас часів Другої світової війни Герой Радянського Союзу, гвардії старший лейтенант Іван Даценко, командир ланки 10-го гвардійського авіаційного полку 3-ї гвардійської авіаційної дивізії 3-го гвардійського авіаційного корпусу авіації дальньої дії, уродженець села Чернечий Яр під Диканькою, який нібито після нацистського і радянського полонів потрапив у Канаду, де став вождем індіанського племені, що входило до конфедерації ірокезів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар