Кіровоградщина: батько одинадцятьох дітей став військовим священиком у зоні АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
DIGITAL CAMERA

Батько одинадцятьох дітей став військовим священиком у зоні антитерористичної операції.

Не тільки в Сасівці, а й у Компаніївському районі, добре знають сім’ю Дадушків. Олег і Наталія виховують семеро своїх дітей, одного хлопчика всиновили, на сімейне виховання взяли ще трьох. П’ятеро старших вже мають свої сім’ї, кожна з яких виховує по двоє власних дітей. У сім’ях поважають людські і християнські цінності, сповідують принципи добра, справедливості, взаємодопомоги і братерства.

Цього року Олександр Дадушко пройшов курси капеланів при Міністерстві оборони України і був відібраний до складу невеликої групи капеланів, яка була рекомендована до практичної діяльності у військах. 6 серпня він відбув у розташування військової частини, що знаходиться в зоні АТО, де буде працювати з військовослужбовцями.

“Наші військові потребують значної психологічної підтримки. Молоді хлопці, які перебувають в зоні АТО, розраховують на допомогу священиків і не лише словом Господнім ми зможемо їх підтримати”, – зауважив Олександр.

Дійсно, отримані знання передбачають не лише надання психологічної допомоги в кризових ситуаціях, а й практичний курс першої медичної допомоги, відновлення особистості, практичне консультування людей з різними видами залежності.

Проводжала Олега Євгеновича вся велика сім’я. Щоправда, не всім вдалося зібратись (дорослі перебувають в різних містах України), але всі вони вірять, що їх батько повернеться додому живим і неушкодженим, а також надасть допомогу і словом, і ділом українським військовослужбовцям.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар