Через заміну електроопор жителі Балашівки залишилися без води

Сьогодні під час заміни електроопор підприємством “Енергобудпроект-2” було пошкоджено ввід води до кількох будинків по провулку Салтикова-Щедріна. Люди, які виконували роботи, постраждалим від пориву жителям та журналістам представитись відмовились, зате запевнили, що ремонтувати порив не збираються.

Більш того, керівник робіт на місці (він відмовився представитись, та стало відомо, що це головний інженер підприємства на прізвище Небесний) взагалі заявив у грубій формі, що його працівники нічого не пошкоджували, а куди ділася вода в оселях та чому вона набирається в колодязі з кранами за півтора метра від розритих ними ям по лінії проходження труби – “це не наші проблеми”.

Зате керівник підприємства, Олександр Кабальський, у коментарі журналісту Першої електронної розповів, що підприємство протягом двох днів відремонтує порив, і що за останні кілька днів вже було пошкоджено трубу на цій вулиці і телефонний кабель, і ремонт було виконано підприємством буквально наступного дня. За словами Олександра Кабальського, перед встановленням опор на місце виїздять представники організацій, чиї комунікації можуть проходити по цій вулиці, і з ними узгоджується місце встановлення опор. Та представники водоканалу вказують місце розташування основної труби, а не відгалужень.

Після телефонної розмови журналіста Першої електронної  з керівником підприємства останній передзвонив своєму підлеглому, який відзвітував керівнику, що вони дійсно пошкодили відвід водогону.

Редакція Першої електронної триматиме під контролем виконання обіцянки керівника “Енергобудпроект-2” щодо ліквідації пориву труби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар