У Кіровограді готується «Дорожня карта» для демобілізованих

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни в співпраці з воєнкоматами області  відпрацьовується і впроваджується в життя проект «Дорожня карта» – це чітка схема дій учасника АТО після демобілізації, де прописано всі нюанси отримання необхідної допомоги починаючи: медична, психологічна, юридична, соціальні питання тощо.

Про це Першій електронній повідомили в Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни.

В обласному госпіталі з вересня 2014 року  надано допомогу і проліковано вже більше 600 учасників АТО, з них 438 отримали ще й психологічну допомогу.  І госпіталь та Центр реабілітації продовжує надавати допомогу тим хто її потребує.

На Міжнародній конференції “Комплексна допомога учасникам бойових дій в Україні у поверненні до мирного життя”, за участі  НАТО, ООН, ОБСЄ, USAID, фонда Девіда Лінча (США) на початку місяця ми представили свою концепцію надання психологічної допомоги в Кіровоградській області і в співпраці з Департаментом ветеранів війни готові її реалізовувати в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар