Кіровоградські студенти перемогли на міжнародних «Барвах осені -2013»

Студенти мистецького факультету Кіровоградського педуніверситету перемогли у XVІ Міжнародному Фестивалі-конкурсі студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ — 2013».

Фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ — 2013» проходив з нагоди Дня студента у Києві.

Участь у ньому взяли колективи та виконавці вищих навчальних закладів денної форми навчання у жанрах вокального та хореографічного мистецтв.

«Студенти музичного відділення мистецького факультету КДПУ продемонстрували високий рівень фахової підготовки з сольного співу, підкоривши серця професійного журі та учасників фестивалю», – йдеться у повідомленні на сайті університету.

Диплом лауреата ІІІ ступеня XVІ Міжнародного Фестивалю-конкурсу студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ — 2013» у номінації «естрадна пісня» отримав студент V курсу Владислав Найда.

Вероніка Кохно (IV курс) взяла участь у двох номінаціях, де стала лауреатом ІІІ ступеня в номінації «сучасний танець» і переможцем фестивалю-конкурсу у номінації «збереження народних традицій» з молдавською піснею «HoradinMoldova».

У номінації «висока виконавська майстерність» з народною піснею «На калині мене мати колихала» перемогу здобула студентка І курсу Людмила Таран.

Переможці отримали дипломи, грамоти та цінні подарунки від організаторів фестивалю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар