Кіровоградцям відремонтують доріг на майже 5 млн грн

Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міськради 28 липня уклало 4 угоди на поточний ремонт доріг з ДП «Кіровоградський облавтодор» на суму 4,59 млн грн. Повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Підприємство проведе поточний ремонт на вулицях Чайковського, Богдана Хмельницького, Київській та Фортечній.

Технічні завдання та вартість квадратного метру ремонту не відомі, так як документація конкурсних торгів не доступна для прочитання.

Конкурентами «ДП «Кіровоградський облавтодор» на всіх чотирьох конкурсах були ТОВ «Дор-Строй» та ПП «МАМ-Сервіс». Але пропозиції держпідприємства були дешевшими. Крім того, на двох найдорожчих тендерах у «Дор-Строй» необхідні документи були представлені не в повному обсязі.

Нагадаємо, в липні мерія Кіровограда уклала декілька угод на поточний ремонт доріг з «МАМ-Сервіс» на суму 4,33 млн грн. При тому, що у травні цього року суд визнав недійсним договір з «МАМ-Сервіс» на реконструкцію вулиці Воровського в Новоукраїнці Кіровоградської області. Причиною цьому стало недостовірні дані, які фірма подала конкурсній документації.

«МАМ-Сервіс» належить кіровоградцю Марату Мхитаряну і почала вигравати тендери з минулого року.

Першозасновниками ТОВ «Дор-Строй» були дружина екс-голови «Укравтодору» Володимира Демішкана Ірина, а також Ігор Мездрін, син першого заступника Демішкана по «Укравтодору» Миколи Мездріна. Після призначення Демішкана головою ДАК «Укравтодор», засновниками «Дор-Строй» стали киянка Тоня Наумкіна та британські фірми «Любові файнес лімітед» і «Джесісан лімітед». Наумкіна до цього часу є співзасновником фірми, партнером тепер її замість британців виступає ТОВ «Трейдінг Північ». Це підприємство засноване жителькою села Манжосівка Чернігівської області Юлією Івахненко та киянин Дмитро Кононенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар