У Кіровоградському госпіталі пройшли лікування понад 1500 поранених воїнів АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни є базовим закладом для надання медичної допомоги учасникам бойових дій в тому числі учасникам антитерористичної операції, що брали участь у військових діях на Сході України. Наразі лікування прошли більш ніж півтори тисячі поранених.

Про це Першій електронній повідомили в госпіталі.

За період проведення АТО в лікувально-профілактичних закладах області пройшли лікування понад 1500 військовослужбовців, з них: понад 300 поранених та травмованих, в тому числі в Кіровоградському обласному госпіталі – 487 осіб.

Адміністрацією закладу налагоджено співпрацю з командуванням та медичними частинами військових підрозділів збройних сил України в питаннях взаємодії щодо евакуації, переводу та  організації медичної допомоги пораненим.

Окрім того, на базі Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни працює Центр психологічної реабілітації учасників АТО «КОМ-ПАС». В госпіталі введено 2 додаткові штатні посади практичних психологів з забезпеченням відповідного фінансування. Психологічну допомогу в центрі отримали понад 400 осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар