Міліція разом з громадскістю патрулює вулиці Кіровограда

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко провів інструктаж патрульних нарядів. Вони охоронятимуть правопорядок на території обласного центру у вечірній час, аж поки їх не змінять колеги.

Це друга, найбільш численна, зміна патрулів, яка нестиме службу, коли на вулицях спостерігається велика концентрація людей. Загалом працюватиме близько 40 піших нарядів та 9 автопатрулів. До їх складу увійшли працівники батальйону патрульної служби, роти міліції громадської безпеки особливого призначення, Державтоінспекції, Державної служби охорони, бійці батальйону «Кіровоград», кінологи зі службовими собаками.

Піші наряди були посилено і за рахунок приданих сил з числа працівників апарату Управління та представників «Міської дружини» й громадського формування «Кіровоград-Правопорядок», повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Під час інструктажу правоохоронці отримали орієнтування щодо вчинених на території міста злочинів та прикмет підозрюваних осіб. Також було наголошено на дотриманні заходів особистої безпеки під час несення служби.

Звертаючись до присутніх, начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко доручив особовому складу більш уважніше ставитися до проблем громадян.

– Вірю в те, що сьогодні патрульні наряди зазнали не лише кількісних, але й, у першу чергу, якісних змін. Кожен громадянин повинен зрозуміти: міліція регіону налаштована на діалог, хоче і може допомогти у біді, здатна захистити від будь-яких негараздів. Це поступові кроки, які ви маєте зробити для того, аби повернути довіру людей, – зазначив очільник відомства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар