У Кіровограді завершився чемпіонат України з легкої атлетики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді 30 липня – 1 серпня проходив чемпіонат України з легкої атлетики, який був вирішальним етапом відбору на чемпіонат світу, що наприкінці місяця відбудеться у Пекіні.

На національній першості чотирьом атлеткам вдалося вперше виконати нормативи IAAF для участі в чемпіонаті світу: переможницям змагань з бігу на 400 метрів Наталії Пигиді (51,13 секунди у попередньому забігу), з бігу на 3000 метрів з перешкодами Марії Шаталовій (9 хвилин 42,34 секунди), з метання спису Катерині Дерун (61 м 90 см), а також срібній призерці на двохсотметрівці Наталії Строговій (23,17 секунди).

Таким чином, кількість українських атлетів, які виконали індивідуальні нормативи IAAF, тепер складає 46 осіб. Склад збірної України для участі в чемпіонаті світу буде оголошено після засідання виконкому ФЛАУ 5 серпня.

Прес-служба Федерації легкої атлетики України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар