Бібліотека у Кіровограді запрошує: кляксографія, італійське кіно, Kinect (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс масових заходів: Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує 3 серпня – 8 cерпня:

Літня школа мистецтв для малих і дорослих запрошує на цікаві заняття з образотворчого мистецтва. 3, 4, 5 серпня о 15.00  відбудеться майстер – клас «Майстерня пані Мармусії». Майстри і студенти–волонтери вчитимуть учасників сучасним технікам образотворчого мистецтва: монотипія, кляксографія, ниткографія, пресована флористика — осибама, колаж. Запрошуємо взяти участь у майстер-класах літньої школи мистецтв. Попередній запис за тел.(095) 38 89 856 (Тетяна). Також запрошуємо переглянути виставки творчих робіт майстринь Людмили Кривенко та Ірини Мелешко у відділі мистецтв. По виставках проводяться екскурсії.

Серпень у бібліотечному кіноклубі «Екран» присвячений італійському кіно і має назву «Символи Італії  – Софі Лорен і Марчелло Мастрояні». 5 липня, у середу, о 15.00 відбудеться показ фільму «Привид любові». Незабутній дует Марчелло Мастрояні і Ромі Шнайдер перетворює містичну драму 1981 «Привид любові» на захоплююче видовище, від якого неможливо відволіктися ні на хвилину. Запрошуємо на перегляд фільму.

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами              (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти на дитячому майданчику, де є різноманітні настільні ігри, пазли, які допомагають у вивченні іноземних мов. Також є Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме в суботу, 8 серпня, з 14:00 до 18:00. Ми робимо акцент на книзі й на читанні, тож запрошуємо переглянути нові надходження в парку. А якщо у вас є книги, які ви вже не читаєте, можете принести  до літнього читального залу або в обласну бібліотеку ім. Д. Чижевського, яка проводить акцію «Бібліотека українського воїна» – збір книг для бібліотек місцевих військових частин.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар