Куди піти на вихідні 1-2 серпня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти у Кіровограді на вихідні 1-2 серпня.

Ляльковий театр

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати останні вистави для дітей у 76-у театральному сезоні:

01 серпня«Кицьчин дім» С.Маршак (5+)

У будинку  заможної й гордовитої Киці – прийом поважних гостей:
Цапа з Козою, Півня з Куркою та  веселої  Свині. Лише бідним голодним  небожам – кошенятам відмовлено у гостинності. Та коли трапляється пожежа і чудовий будинок перетворюється на попіл, стає зрозуміло, хто справжній друг і помічник у біді.

02 серпня – Закриття 76-го театрального сезону

Премєрна вистава  «Пригоди маленького автомобільчика» Ю.Тітаров (4+)  

 Сучасна повчальна історія про маленького автомобільчика на ім’я Жужик, який несерйозно поставився до настанов старої Тумби та мудрого Ліхтаря щодо важливості уваги на дорозі і потрапив у неприємну аварію. А в небезпечних перегонах ледве не втратив і свого нового друга Дирчика. Завдяки трагічним подіям автомобільчики зрозуміли, що найголовніше в їхньому житті – увага і дотримання правил дорожнього руху.

Початок вистав  – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76

Сайт театру: www.puppets.kr.ua ;  e-mail: puppet-kr@i.ua

Флешмоб

Сьогодні, 1 серпня, о 19. 00 на площі Героїв Майдану кіровоградські жінки та дівчата зберуться на флешмоб жіночності. Головні умови флешмобу – одягти гарну сукню чи спідницю, взяти з собою квітку чи букет квітів ну і, звісно, хороший настрій та мила посмішка.

“Добром своїх сердець, теплом посмішок і невичерпною енергією ми зробимо світ гарнішим! А для кожної зустрічної жінки, яка втомилася від турбот, подаруємо наші квіти, які зроблять її трішки щасливішою!”, – повідомляють організатори на своїй сторінці у соцмережі.

Флешмоб жіночності пройде у 20 країнах світу: Росії, України, Білорусі, Казахстану, Киргистану, Молдова, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Англія, Чехія, Франція, США, Італія, Іспанія, Німеччина, Нідерланди, Малайзія, Тайланд.

жінка в сукні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар