Як змінилася зарплата на Кіровоградщині у 2015 році? (ІНФОГРАФІКА)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно Держстат України повідомив: порівняно з червнем 2014 року, реальна заробітна плата українців зменшилася на 26,3%. Як же змінилилась зарплата на Кіровоградщині?

Ресурс “Слово і діло” підготував інфографіку, згідно з якою найбільше скоротилася платня у жителів Луганської області (37,5%), а найменше, як не дивно – у жителів сусідньої Донецької області. Середній показник скорочення реальної зарплати по країні становить 23,9%.

На Кіровоградщині ж зарплатня скоротилась на 25,1%.

До речі, за даними Головного управління статистики у Кіровоградській області середньомісячна номінальна заробітна плата за січень–березень 2015 року зросла з до 3248 гривень.

Середньомісячна номінальна заробітна плата, нарахована одному штатному працівникові Кіровоградського району по підприємствах, установах, організаціях (юридичних особах та відокремлених підрозділах юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) за січень–березень 2015 року у порівнянні з відповідним періодом 2014 зросла на 14,2% і складала 3248 грн, що в 2,7 рази вище рівня мінімальної заробітної плати (1218 грн) – повідомляють у прес-службі Головного управління статистики у Кіровоградській області.

Рівень заробітної плати по району перевищив середній показник по Кіровоградській області на 17,1%

Поширити:

Залишити коментар:

коментар