У Кіровограді побудують автомобільний міст, який з’єднає Стару Балашівку та Лелеківку

29 липня під головуванням заступника міського голови Григорія Литвина відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради, на якому розглянули техніко-економічне обґрунтування щодо будівництва автомобільного мосту через річку Інгул між вулицями Балтийською та Московською. Про це повідомляють на сайті Кіровоградської міськради.

Григорій Литвин повідомив, що розробкою варіантів розміщення штучної інженерної споруди – автомобільного мосту займалися фахівці ПрАТ «Інститут «Кіровоградагропроект». На підставі листа забудовника запропоновані 4 варіанти будівництва інженерної споруди – автомобільного мосту для з’єднання двох вулиць Балтийської та Московської, що дає можливість сполучення районів Старої Балашовки та Лелеківки з організацією транспортного руху по віддаленним районам міста.

Розміщення мосту запропоновано на місці існуючого переходу – дамбі, яка розташована між вулицями Балтийською та Волгоградською з виїздом на вулицю Московську.
На даний час по існуючій дамбі та кладці здійснюється рух пішоходів, велосипедистів та мотоциклістів.

На нараді прийняли рішення на користь автомобільного мосту із залізобетонних конструкцій довжиною прогону 19,0 м довжиною 22,0 м, шириною проїзної частини – 9,0 м з двостороннім тротуаром шириною 1,0 м.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар