Скільки податків сплатила Кіровоградщина за півроку?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області відбулась виробнича нарада, під час якої керівництво ГУ ДФС в області, начальники структурних підрозділів обласного апарату та начальники державних податкових інспекцій області обговорили актуальні та найбільш проблемні питання, пов’язані із виконанням бюджетних призначень.

Підсумовуючи результати роботи по надходженням до бюджетів усіх рівнів, в ході наради Олегом Лічманом зазначено, що протягом першого півріччя 2015 року до державного бюджету зібрано податків у сумі 656,2 млн. грн. Найбільші надходження складають податок на додану вартість та податок на доходи фізичних осіб – 230 млн.грн. та 165,5 млн.грн. відповідно.

До місцевого бюджету спрямовано 856,6 млн.грн., в тому числі значним платежем у дохідній частині регіону є податок на доходи фізичних осіб, який склав 472 мільйони гривень. Крім того, в місцеву казну надійшло: плати за землю в сумі 157,5 млн. грн., єдиного податку – 93,2 млн. грн.

Також, з початку року фіскальниками спрямовано до бюджету 1 млрд. 549 млн.грн. єдиного соціального внеску.

На нараді заслухали керівників державних податкових інспекцій, які прозвітували про стан сплати податків у районах області.

„Ще хочу наголосити, що ми повинні максимально створити комфортні умови для обслуговування платників податків. Саме від наших платників залежить, як вчасно буде наповнюватись бюджетна скарбниця. А від так, налагодження партнерських стосунків між сумлінними платниками податків та органами фіскальної служби області є запорукою виконання поставлених перед нами державних завдань”, – підсумував Олег Лічман

 Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар