Велосипедист із Грузії приїхав до Кіровограда із закликом до миру (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 30 липня, в рамках Всеукраїнського велотуру „Всі за мир” до Кіровограда приїхав грузинський мандрівник Нодар Берідзе.

Як розповів велосипедист Нодар Берідзе під час зустрічі із заступником голови ОДА Вітою Атаманчук, до Кіровограда мандрівник приїхав із міста Кременчук, завтра планує бути у Кривому Розі – повідомив кореспондент Першої електронної.

“Грузія і Україна втрачає зараз своїх синів через агресію з боку Росії. Томи ми, як ніколи, повинні бути разом, заявити про себе. Учора ми були друзями, родичами, а сьогодні воюєм. Так не повинно бути. Мета моєї подорожі – розповідати про мир”, – зазначив Нодар Берідзе.

26 червня Нодар прилетів до Києва і почав свою подорож від посольства Грузії в Україні. Кількість міст, які відвідав, велосипедист порахувати не може, адже він проїхав не тільки обласні центри, а й містечка та села. Минулого року велосипедист не зміг потрапити в зону АТО. Каже, цього року навіть намагатись не буде: “Я хороша мішень для снайперів, а смерті я не хочу”. Це вже друга поїздка Нодара через Україну: “Я не божевільний, що вдруге їду прост так 5000 км. Просто в один момент розумію, що не можу сидіти вдома, можу зробити більше”.

Родина підтримує прагнення чоловіка. Нодар розповідає, що підтримка – дуже важлива для нього. А ще його надихають велосипедисти-мандрівники, яких він зустрічає на своєму шляху. Каже, що від таких зустрічей відкривається друге дихання.

Окрім заклику до Миру, Нодар пропагує здоровий спосіб життя: “Мені – 45 років, а почуваюсь, ніби 25. Сосиска, пиво і диванчик це, звісно, прекрасно. Але кілька годин активного спорту на тиждень будуть набагато кориснішими.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар