Екс-головний рятувальник Кіровоградщини очолив одеське управління надзвичайних ситуацій (ВІДЕО)

Головою головного управління ГСЧС України в Одеській області став генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак, який до цього очолював аналогічне управління в Кіровоградській області – повідомляє “Злочинності.НІ” з посиланням на управління ДСНС в Одеській області.

Представляти новопризначеного керівника особовому складу одеського гарнізону приїхав голова ДСНС України Микола Чечоткін, який зачитав наказ Голови ДСНС України № 407 про призначення Федорчака від 28 липня.

“Віктор Федорчак має великий практичний досвід як у сфері реагування на надзвичайні ситуації, так і у сфері управління. Тому я переконаний, що, знаходячись на посаді керівника Одеського гарнізону, він зробить усе можливе для того, щоб підвищити ефективність роботи як кожного рятувальника, так і підрозділу в цілому”, – цитує прес-служба голову ДСНС України Микола Чечоткін.

У свою чергу Віктор Федорчак подякував Голову ДСНС і голову Одеської облдержадміністрації за високу довіру і завірив, що рятувальники Одеської області і надалі якісно і професійно виконуватимуть усі поставлені завдання і оперативно реагувати на надзвичайні ситуації і події, що виникають в регіоні.

Відмітимо, Віктор Федорчак до цього очолював Управління ДСНС в Кіровоградській області з 2007 року і був звільнений з посади після ряду скандалів у червні 2015 року. Один із скандалів навколо Віктора Федорчака був пов’язаний з його шикарним особняком про який розповіли місцеві журналісти.

“Згідно декларації, головний рятувальник Кіровоградської області за минулий рік отримав сто сорок сім тисяч гривен доходу. А його будинок експерти оцінили мінімум в три мільйони гривен”, – писали місцеві ЗМІ, публікуючи фото будинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар