У Світловодську попрощалися з героєм АТО, який загинув ще в січні (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сьогодні у Світловодську на центральній площі відбулася церемонія прощання з учасником Антитерористичної операції – 59-річним молодшим сержантом Олександром Лимарем.

До літа 2014 року він разом із родиною проживав у Антрациті, Луганської обл. Ратуючись від так званої ЛНР, його родина знайшла притулок у Світловодську, звідки Олександр відправився добровольцем у зону АТО. Служив танкістом у складі 30-ї Окремої механізованої бригади, другого танкового батальйону.

Під час бою 31 січня 2015 року його бойову машину поцілив ворожий снаряд. Екіпаж поховали неподалік Дніпропетровська під табличкою «Тимчасово невстановлені захисники України». Однак, за наполяганням родичів танкіста, провели генетичну експертизу, яка й дозволила ідентифікувати особу Олександра Лимаря. Потому труну з тілом доправили до Світловодська для перепоховання…

Провести Олександра Миколайовича Лимаря в останню путь прибув почесний караул і військовий оркестр  з Кіровограда. Прощальні слова промовили секретар світловодської міськради Зінаїда Климчук та голова РДА Сергій Твердовський, а православний священик відслужив панахиду. Поховали Олександра Лимаря на міському кладовищі.

29 липня у Світловодську оголошено Днем жалоби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар