На Кіровоградщині на риболовлю ходять із гранатами (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Приватний підприємець викликав міліцію, помітивши двох чоловіків, які ловили рибу на орендованій водоймі. У одного з них правоохоронці виявили боєприпас.

До Новоархангельського райвідділу міліції на вихідних звернувся житель іншої області. Заявник повідомив, що в одному з сіл району на ставку невідомі особи здійснюють вилов риби сітками.

– Правоохоронці виїхали на місце події, де застали двох 25-річних жителів Маловисківського району. У одного з чоловіків у кишені одягу було виявлено та вилучено предмет, схожий на гранату РГД-5 та окремо запал до неї, – повідомив т.в.о. начальника Новоархангельского РВ УМВС в області Олексій Руденко.

Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Правоохоронці з’ясовують походження боєприпасу та мету його зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар