Волонтерам потрібна допомога з ремонтом військової техніки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Олександрійським активістам ГО «Ніхто крім тебе», які з перших днів російської агресії на Сході відновлюють техніку для українських військових, потрібні запчастини для ремонту бойового автомобіля ГАЗ-66. Автомобіль був доставленийз зони АТО в Олександрію декілька днів тому.

«Двигун працював без масла — він повністю у непридатному стані. Потрібні ще два колеса на ГАЗ-66 чи покришки, які вже були у вжитку. Не годиться радіатор. Немає помпи, стартера, аккумулятора. Це все розукомплектовано. Зараз дорозбираємо і побачимо чи потрібен блок целіндру», — розповів Першій електронній газеті про автомобіль керівник громадської організації Володимир Малишев.

Активісти через брак коштів прохають небайдужих до долі Батьківщини долучитися до ремонту військової вантажівки. Волонтерам потрібна будь-яка допомога. Можливо, хтось може надати двигун або інші потрібні для ремонту запчастини, хтось може допомогти фізично, а хтось — фінансово.

Також олександріські волонтери терміново шукають колінчатий вал для двигуна автомобіля КАМАЗ. Як кажуть спеціалісти, потрібен колінвал Р0-Р6 по колу.

Фінансову допомогу на відновлення ГАЗ-66 можна переказувати за такими реквізитами:

Гривневий рахунок ГО «Ніхто крім тебе»
Банк отримувача: ТВБВ»10010/0149 Філії Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк» м.Олександрія, вул.Свердлова,1
Код банку:323475
Код в ЄДРПОУ: 09323408
р/р: 26009500651896
Призначення платежу: зарахування на рахунок ГО «Ніхто крім тебе», благодійна допомога.
З інших питань можна телефонувати за номером (067) 520 29 03-Володимир.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар