Кіровоградські стендапери підкорили Одесу (ФОТО)

На вихідних, 25-26 липня, в Одесі проходив всеукраїнський фестиваль стендапу «Stand Up O’Fest». Представити Кіровоград поїхали й наші молоді стендапери 0522: Володимир Кондрашов, Олександра Крикун, Павло Усик, Сергій Ільїн, Іра Погребняк та Дмитро Завражний. Емоції в учасників позитивні, вони готові удосконалюватись та знову виходити на сцену.

«Про фестиваль дізнався із мережі резидент кіровоградського STAND-UP 0522 Вова Кондрашов, і нам дуже захотілось спробувати свої сили. Ми заповнили анкети та поїхали, – розповідає кіровоградський стендапер Олександра Крикун. – Приймали дуже добре. Атмосфера досить позитивна, адже в одному місці зібралися стендапери з усієї країни, а люди це достатньо веселі, емоційні та харизматичні. Спочатку ми пройшли відбір, де було трохи більше 40 чоловік. Всі наші учасники гідно представили Кіровоград. Увечері, на врученні призів, Іра та я отримали приз у номінації “Special award”. Я пройшла відбір на гала-концерт, куди відібрали 13 осіб. Було дуже страшно, адже я вперше виступала зі стендапом перед незнайомою публікою, не у себе в місті. З КВНом ми їздили в інші міста, але там з тобою на сцені ще кілька чоловік, а тут ти можеш покластися лише на себе, і багато людей дивляться лише на тебе. Так страшно було, що думала – кров носом піде. До того ж я виступала на сцені зі стендаперами, за творчістю яких постійно слідкую в Інтернеті, яких знаю з “Ліги Сміху”, прихильницею яких є, тому фактично я опинилась на сцені зі своїми кумирами. Це дуже круто. Також круто, що разом зі своїми друзями по стендапу мала можливість потрапити на такий чудовий літній, можна сказати, тренінг з гумору, та ще й в Одесі, завести нові знайомства, подивитись на стендап інших міст, взяти щось для себе, щоб удосконалити і наш кіровоградський STAND-UP 0522».

Ірина Погребняк крім власних вражень поділилася і курйозами, які відбулися з нею на сцені: «Виступали учасники по-різному, але залишилися лише позитивні емоції. Із таких цікавих моментів пригадую, як під час мого виступу «вирубило» пробки, і перестала працювати вся апаратура».

Резидент кіровоградського стенадапу Володимир Кондрашов коротко й інформативно охарактеризував дебют стендаперів на одеській сцені: «Емоції від фестивалю круті. Особисто я виступив не дуже Але, завдяки дівчатам, Кіровоград себе показав нормально. Організація супер. Хочеться іще. Тепер знаємо як і над чим далі працювати».

Від імені редакції вітаємо Сашу Крикун та Іру Погребняк з тим, що вони отримали нагороду Special Award Stand Up O’Fest, а Олександру вітаємо ще й з тим, що вона увійшла у 13-ку кращих стендап-коміків фестивалю.

Альона Олійник для Першої електронної газети

Фото з мережі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар