Кіровоградські бейсболісти розповіли про бронзу на чемпіонаті Європи (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З 21 по 25 липня в Чехії, у місті Брно, тривала фінальна частина чемпіонату Європи з бейсболу серед кадетів (U-15). Участь у змаганнях брали вісім збірних дивізіону “А”. У підсумку турніру збірна України U-15 посіла третє місце.

Про це розповів сьогодні на прес-конференції Головний тренер збірної України U-15 Сергій Лімаренко.

На груповому етапі змагань українські бейсболісти одержали дві перемоги (над командами Литви 12:2 та Польщі 13:6) та зазнали однієї поразки (0:15 від майбутніх чемпіонів, збірної Німеччини). Збірна України U-15 посіла друге місце своєї групи та вийшла до півфіналу де поступилась господарям змагань, команді Чехії 0:15.

У суботньому матчі за третє місце збірна України U-15 зуміла виграти у команди Австрії з мінімальною різницею у рахунку 3:2.

Головний тренер збірної України U-15 Сергій Лімаренко (Кіровоград) зазначив, що суперник показав дуже грамотну гру і у вирішальному матчі велась дуже напружена боротьба. За словами тренера, якби не вправність пітчера збірної України, який подавав вирішальну подачу, то суперник зрівняв би рахунок, і хто знає, як склалася б доля збірної в загальному підрахунку.

У складі збірної України володарями бронзових нагород чемпіонату Європи 2015 року серед кадетів стали бейсболісти, що представляють команди наступних міст: Кіровоград, Рівне (Артур Бовтач), Чернівці (Андрій Костащук), Іллічівськ (Марк Кузнєцов, Валентин Новіков), Київ (Ілля Полулях).

До речі, найбільше у збірній було вихованців кіровоградського бейсболу: Данило Єрмолаєв, Дмитро Крупченко, Дмитро Бондаровський, Сергій Трит’як, Станіслав Гоц, Євген Ясиненко, Андрій Бойко, Кирило Громко, В’ячеслав Бабій, Артем Чабанець, Микола Перевалов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар