Офіційно: Кіровоградський «УДАР» очолив Горбовський

Прес-служба Кіровоградської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» поширила інформацію про конференцію Кіровоградської міської організації партії «УДАРу», що відбулася 5 вересня.

Текст повідомлення має у своєму розпорядженні Перша електронна.

«Основним питанням винесеним на розгляд Конференції було обрання Голови Кіровоградської міської організації партії. Як повідомив в. о. Голови виконавчого комітету Кіровоградської обласної організації партії «УДАР» Костянтин Поляков, екс-голову «УДАРу» Ігоря Козуба було виключено з партії, в зв’язку з чим виникла необхідність у обранні нового Голови. Відповідно до Статуту Партії, Радою обласної організації було рекомендовано обрати на посаду Голови міської організації Сергія Горбовського, який і очолив міську організацію.

Слід відзначити, що рядовий внутрішньопартійний захід «УДАРу» привернув чималу увагу як ЗМІ так і силових структур. За годину до початку Конференції біля офісу зібралося чимало близьких до влади журналістів, а одразу по її початку до «УДАРу» у супроводі слідчо-оперативної групи та численної свити в погонах прибув особисто начальник міського відділу міліції Юрій Колибєлкін. Він звинуватив Голову виконавчого комітету обласної організації партії «УДАР» Костянтина Полякова у перешкоджанні діяльності журналістам.

Ситуацію, що склалася, прокоментував новообраний Голова Кіровоградської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Сергій Горбовський: «Як на мене сьогодні відбулася знакова подія. Силові структури під керівництвом донецького намісника спробувала втрутитись у внутрішньопартійну діяльність опозиційної партії. На щастя, їм це не вдалося. Конференція відбулася відповідно до норм Статуту та діючого законодавства. Я вдячний делегатам за проявлену довіру і переконаний, що вже скоро нам, спільно з кіровоградською громадою, вдасться перетворити Кіровоград на процвітаюче місто», — сказано в повідомленні (орфографія і пунктуація оригіналу збережені — ред.).

Нагадаємо, після конференції Костянтин Поляков заявляв, що про її результати можна буде дізнатися із офіційного прес-релізу.

Фото – сайту “Акула”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар