Куди піти на вихідні (25-26 липня)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді (25-26 липня)

 Ерудит-конкурс «Чарівний світ казок»

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує у неділю, 26 липня до Відділу дитячого та сімейного читання – там о 12 годині почнеться ерудит-конкурс «Чарівний світ казок» та презентація буктрейлерів із циклу «Країна книжкових фантазій». Заходи відбудуться у рамках майданчика вихідного дня «Літній промінчик на книжкових полицях».

Також щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години для Вас працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою».

Фрукти для військових

У суботу, 25 липня, з 10.00 до 16.00 у центральному сквері Кіровограда збиратимуть продукти для військових. Запрошуються всі небайдужі.

Поетичний капінг

25 липня, о 22:00 у Дворику Першої електронної (вул. Дворцова, 12) відбудеться нічний Поетичний капінг під назвою “Складові серця”.

Що входить у складові серця? Література, музика та вино!

Вхід – 10 грн (поезія та вино входить у вартість квитка).

Оргкомітет: Альона (099-436-10-37) та Вікторія (050-082-28-21).

капінг

Ляльковий театр запрошує

Субота, 25 липня – «Мийдодір»  Ю.Чеповецький (5+, мова виконання – російська).

Схвильований Слон телефоном розповідає  дідусеві Корнію страшну історію про хлопчика-Невмиваку, від якого повтікали усі речі.  Зрозумівши, що хлопчик опинився у біді, друзі вирішили його негайно рятувати. На допомогу приходить досвідчений Мийдодір з цілою армією щіток і перетворює брудного ледаря на гарненького, чистенького хлопчика.  Вистава вчить дотримуватися правил гігієни та виховує негативне ставлення до лінощів.

Після вистави – ігрова програма на розвиток творчої активності дітей з врученням солодощів.

Неділя, 26 липня – «Як Кошеня вчилося» І. Мельник (3+, мова виконання – українська).

Казка-гра про маленьке, кумедне Кошенятко, яке дуже цікавиться навколишнім світом. Йому  так сподобалася пісенька голосистого Півня, що біленький пухнастик ладен зробити все, аби навчитися так співати. Та згодом  з’ясовує, що кожен має робити лише йому притаманні справи і співати тільки „свою” пісеньку…

Після вистави – розважальна програма до Дня іменинника з врученням дарунків і солодощів.

Початок вистав – о 12.00 годині.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76. Сайт театру: www.puppets.kr.ua ;  e-mail: puppet-kr@i.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар