У Кіровограді міліція вилила на землю 54 літри міцного алкоголю

Правоохоронці Кіровограда провели відпрацювання міста. Особливу увагу працівники відділу дільничних інспекторів міліції приділили особам, які в людних місцях реалізовували хворим на алкоголізм громадянам горілку сумнівної якості.

Особливу увагу дільничні інспектори міліції приділили особам, які в людних місцях реалізовували хворим на алкоголізм громадянам горілку сумнівної якості. У підсумку з обігу вилучено та знищено на місці 54 літри сурогату. Стосовно причетних до його виготовлення та продажу осіб складено адміністративні матеріали.

Місцем для проведення перевірок не випадково було обрано території, прилеглі до кількох ринків міста та окремих спальних мікрорайонів. У поле зору потрапили особи, які займаються спекуляцією спиртними напоями або ж виготовляють їх за місцем проживання з метою подальшої реалізації.

У результаті, лише за один день відпрацювання, дільничні інспектори міськвідділу міліції склали 10 протоколів за скоєння правопорушення, передбаченого статтею 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» та 20 – за статтею 177 КУпАП «Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва».

54 літри алкогольної рідини було вилито на землю на місці.

Відпрацювання території продовжується. Громадян, які володіють інформацією про осіб, що реалізовують самогон, правоохоронці просять повідомляти про такі факти за телефоном «гарячої лінії» Управління МВС України в Кіровоградській області: (0522) 24-15-60.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар