Кіровоград попрощався з загиблим героєм АТО (ФОТО)

Сьогодні, 24 липня, в Кіровограді  на Театральній площі відбулася траурна церемонія прощання з воїном 3-го окремого полку СпП Віктором Карнаухом, який зник 29 серпня 2014 року під Іловайськом (Донецька область).

Як повідомляла Перша електронна газета, новомиргородець Віктор Карнаух 1979 р.н., випускник КДПУ, прапорщик, командир групи спеціального призначення військової частини Польова пошта в2336, вважався зниклим безвісти. Його тіло виявили у братській могилі в Дніпропетровську. Гроші на  перепоховання виділили з міського бюджету Кіровограда.

Заступник командира роти молодший лейтенант Микола Григораш, який служив разом із загиблим, розповів кіровоградцям, що прийшли попрощатись з воїном, про свого побратима: “Ми прийшли попрощатися з нашим бойовим товаришем. Коли почалася агресія проти нашої держави, Вітя міг поїхати у миротворчу місію за кордон. Та вирішив залишитись і обороняти Батьківщину”.

Денис Астафьєв, бойовий товариш загиблого, також згадував Віктора Карнауха як справжнього воїна: “Він був хорошим командиром. Рік його не було з нами. Сьогодні він повернувся додому. Спасибі тобі, Вікторе! Ми тебе ніколи не забудемо!”

Поховають воїна на Рівнянському кладовищі у Кіровограді, на Алеї для почесних військових поховань.

23 липня в Кіровограді оголошено Днем жалоби. Мешканців і гостей міста просять утриматися від гучної музики і салютів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар