Теплопостачання 348 житлових будинків у Кіровограді відновлене

Станом на 17.00 26 листопада ремонтно-відновлювальні роботи на трубопроводі по по вул. Чигиринській в Кіровограді завершені і теплопостачання відновлене.

Про це повідомляє сайт Кіровоградсьької міськради.

Під час ремонтної компанії 2013 року, підприємство «Теплоенергетик» провело заміну 3500 метрів трубопроводів.

Та при загальній дожині трубопроводів понад 140 км. цього недостатньо для стабільного й безперебійного функціонування підприємства.

Директор Сергій Кравченко вже неодноразово наголошував на вкрай складному становищі теплових мереж в цілому, акцентуючи на просто катастрофічному стані трубопроводів по вул.Гагаріна та Київській.

24 листопада 2013 року стався черговий серйозний порив на одній із теплових магістралей по вул. Чигиринській. Аварія сталась на трубопроводі ø 800 мм через який постачається тепло абонентам, що знаходяться на вулицях Маланюка, Єгорова, Гагаріна, Медведєва. Через високий тиск в трубопроводі довелося відключити більш ніж 300 об’єктів, які отримують послугу теплопостачання від КП «Теплоенергетик».

З огляду на складність ситуації були задіяні 2 аварійно-ремонтні бригади та 9 одиниць спеціальної техніки.

Станом на 17.00 26 листопада ремонтно-відновлювальні роботи на трубопроводі по по вул. Чигиринській завершені і теплопостачання відновлене.

«Ми приносимо вибачення нашим абонентам через ці тимчасові незручності, які сталися в результаті виникнення позаштатної ситуації», – каже директор КП «Теплоенергетик».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар