У Кіровограді створять загін народних дружин та зроблять безкоштовний проїзд для міліціонерів?

Сьогодні, 23 липня, у міському відділі управління внутрішніх справ відбулася робоча нарада, яку провели секретар міської ради Іван Марковський та начальник міськвідділу міліції Володимир Гавриленко за участі дільничних інспекторів, голів квартальних комітетів та керівників житлово-експлуатаційних об’єднань.

Іван Марковський висловив великі сподівання, що кіровоградська міліція не залишиться в стороні формування на підприємствах і за місцем проживання в обласному центрі добровільних народних дружин, які активно допомагатимуть в охороні громадського порядку – повідомляють на сайті Кіровоградської міськради.

У свою чергу, Володимир Гавриленко звернувся до керівництва з проханням допомогти вирішити питання безкоштовного проїзду дільничних у громадському транспорті. Керівник міської міліції переконаний, що за умови відсутності на місці постійної дислокації значної кількості особового складу, який сьогодні перебуває в зоні антитерористичної операції, забезпечення безоплатного проїзду інспекторам дозволило б суттєво підвищити оперативність дії міліціонерів.

Іван Марковський пообіцяв, що вивчить таку можливість і міська рада зможе прийняти відповідне рішення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар