“Кіровоградтепло” просить боржників повернути 25,1 млн. грн.

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Станом на 21.07.2015 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить 25,1 млн. грн.

У зв’язку з необхідністю оплатити використаний на виробництво теплової енергії природний газ, ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

Ознайомитися із списком квартир боржників можна на сайті підприємства.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення, а саме: арешт та конфіскація майна.

ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” звертається до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією звернутися до абонентного відділу за адресою: вул. Кутузова, 23/16 для того, щоб укласти договір реструктуризації заборгованості.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар