Чого досягнули спортсмени Кіровоградщини на міжнародних змаганнях

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 23 липня, на засіданні колегії Кіровоградської ОДА розповіли про досягнення спортсменів Кіровоградщини на міжнародних змаганнях.

Заступник начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Уляна Соколенко розповіла про досягнення спортсменів Кіровоградщини за минулий рік.

Протягом 2014 – першого півріччя 2015 року 61 спортсмен відстоював честь України у 18 міжнародних змаганнях. Тричі кіровоградці займали другу та тринадцять разів  – третю позицію.

Найкращі результати показали такі спортсмени: Яна Качур (третє місце в Чемпіонаті Європи), Ньябалі Кеджау (третє місце на Кубку світу з дзюдо), Владлен Козлюк (чемпіон світу з греко-римської боротьби), Христина Шевченко та Дмитро Перетятко (третє місце в чемпіонаті світу з традиційного карате), Світлана Лагно (перше місце на чемпіонаті Європи кіокушинкай карате серед юнірів), Тетяна Теревятникова (чемпіонка Європи з теаквондо), а також збірна з бейсболу “КНТУ-Єлисаветград”.

На перших Європейських іграх (12-28 червня, Баку (Азербайджан) у складі національної збірної України Кіровоградщину представили 4 спортсмени: Тетяна Теревятникова (теаквондо), Микола Савченко (боротьба греко-римська) та Ньябалі Кеджау (дзюдо), Олена Демидова (велоспорт ).

“Найкращий результат серед цих спортспенів показав Ньябалі Кеджау, який посів у змаганнях третє місце. Досить близько до призових місць була Тетяна Теревятникова – черверта сходинка”, – зазначила Уляна Соколенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар