Футболіст з ЛНР гратиме за Кіровоградщину? (ФОТО)

Петрівська футбольна команда «Інгулець» поповнилася ще одним гравцем – вихованцем луганської «Зорі» Микитою Кислим. Але зараз хлопець відсторонений від активної участі в житті футбольного клубу. Справа в тому, що на біографії луганчанина красується «сепаратистська» пляма – 21 березня поточного року Микита взяв участь у товаристському матчі за збірну ЛНР проти збірної Абхазії.

Як пояснив кореспонденту Першої електронної газети президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк, наразі хлопець відсторонений від тренувань і матчів до рішення Федерації Футболу України.

«Ситуація з Микитою Кислим непроста й неоднозначна, – розповідає Олександр Поворознюк. – Після того, як ми зарахували його до себе у команду, я дізнався, що він грав за ЛНР. Ну, відповідно, я викликав його на відверту розмову. Ми з ним поговорили, і він мені розповів, що за ЛНР грати зовсім не збирався. Але одного дня прийшли до нього сепаратисти і сказали, що треба зіграти. Микита відмовився, бо через тиждень мав їхати у Миколаїв. Через півгодини до нього подзвонила сестра і сказала, що якщо він хоче бачити її живою – то повинен зіграти. Сепаратисти взяли її в полон. Виходу, по суті, у хлопця не було. Він взяв участь у тому матчі, і виїхав з Луганська назовсім».

Олександр Григорович стверджує, що зараз Микита «завис у повітрі» – від тренувань і матчів відсторонений, але з команди ще не виключений. Чекають рішення Федерації. Як там скажуть – так і буде.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар