Юлія Тимошенко: балотуватися в мери Кіровограда буде Чорноіваненко (ВІДЕО)

Секретар Кіровоградської міської ради і голова міського осередку “Батьківщини” Іван Марковський днями поширив інформацію про те, що від їхньої політсили кандидатом в мери Кіровограда буде нинішній голова обласної ради Олександр Анатолійович Чорноіваненко. Сам Марковський зазначив, що балотуватися на мера не збирається.

Днями офіційний сайт ВО “Батьківщина” опіблікував відео селекторної наради Юлії Тимошенко із регіональними партійними організаціями. На нараді йшлося про підготовку до місцевих виборів, призначених на 25 жовтня поточного року. Під час наради лідер “Батьківщини” зазначила, що кандидатом в мери Кіровограда буде саме Чорноіваненко – повідомляє “Златопіль”.

Під час наради з однопартійцями Тимошенко зазначила, що кандидатами на голів сільських, селищних і міських рад мають бути по-справжньому сильні люди і заявила, що “серед кандидатів не буде випадкових людей”.

“Саме тому, що зміниться Конституція, саме тому, що місто буде ключовим, найсильніших людей потрібно відправляти саме на виборчу кампанію мерів. У нас в Кіровоградській області на посаду мера Кіровограда іде наш голова обласної партійної організації і голова обласної ради, – заявила Тимошенко під час селекторної наради. – Такий вибір зроблено.Іде саме на вибори мера Кіровограда, тому що там буде головна політика робитися”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар