Учасники АТО з Олександрії об’єдналися

Об’єднавшись у громадську організацію, олександрійські бійці разом вирішують свої проблеми.

Не покинути своїх наодинці з проблемами. Саме це собі за мету поставили активісти новоствореної громадської організації «Учасники АТО Олександрійщини», які після повернення зі Сходу місяць тому об’єдналися для вирішення спільних завдань.

І хоча з моменту їхнього створення часу пройшло не так багато, проте керівник організації, колишній учасник бойових дій на сході Юрій Коваль переконує, що є вже перші напрацювання. «Двом бійцям ми пришвидшили процедуру оформлення статусу учасника бойових дій. Ще кілька демобілізованих вирішили свої проблеми з отриманням земельних ділянок та оформленням санітарно-курортного лікування. Більшість відвідали психологічні тренінги», – розповідає Юрій.

До складу організації увійшли лише колишні воїни, які тепер тісно співпрацюють не лише з іншими громадськими організаціями Олександрійщини, а й з місцевими органами влади. Окрім того, вони ж проводять патріотичну роботу серед молоді.  До своїх лав запрошують й інших учасників АТО, аби разом долати спільні проблеми – оформлення статусу учасника АТО, безкоштовного відпочинку у санаторіях, лікування, проїзду в громадському транспорті, першочергове забезпечення житлом і земельною ділянкою та багато інших.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар