Максим Березкін: Основне завдання «Зірки» – перемагати у кожному матчі

Сьогодні, 21 липня, керівництво та тренерський штаб футбольного клубу «Зірка» провели традиційну передсезонну прес-конференцію. Основні теми, яких торкнулися під час зустрічі – результати навчально-тренувального збору та завдання на новий сезон, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Першим до журналістів звернувся президент ФК «Зірка» Максим Березкін. За його словами, команда провела напрочуд вдалу підготовку до нового сезону: «У цьому році міжсезоння команда провела так, як це і має бути. Найголовніше, що нам вдалося – зберегти кістяк команди. Тому у новий сезон ми входимо з хорошими силами. А вже самі ігри розставлять всі крапки над «і»».

 Головне питання, яке цікавило усіх присутніх, чи націлена «Зірка» на вихід до прем’єр-ліги. На що президент клубу відповів наступне: «Минулого року ми зробили гучну заяву, що хочемо вийти до першої ліги. Але не все залежить від наших бажань. Я скажу так: наше основне завдання – перемагати у кожному матчі. А вже по ходу сезону будемо бачити».

Далі слово взяв в.о. головного тренера ФК «Зірка» Сергій Лавриненко: «У нас була прекрасна нагода провести навчально-тренувальний збір у Нікополі. Там для нас створили усі належні умови для повноцінної роботи. Ми провели 7 контрольних поєдинків. Здобули шість перемог. Впевнені, що до нового чемпіонату ми готові».

Також під час прес-конференції, журналістам представили новачків команди. Їх троє – Олексій Збунь, Олександр Деребчинський та досвідчений Ярема Каваців. Побачити їх у грі, вболівальники зможуть вже цієї неділі. 26 липня стартує перший тур Чемпіонату України серед команд першої ліги. «Зірка» прийматиме київську «Оболонь-Бровар». Початок цього матчу о 18.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар