У Кіровограді затримано підозрюваного у вчиненні жорстокого розбійного нападу на жінку

Зловмисником виявився 36-річний раніше судимий житель обласного центру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

У травні до Кіровоградського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про напад на 27-річну місцеву жительку – менеджера одного з підприємств.

Жінка знаходилася поряд з місцем роботи, коли до неї підійшов незнайомець та ударив кілька разів по голові відрізком металевої труби. Після чого заштовхав працівницю у приміщення та забрав із каси кошти у сумі 1200 гривень.

Потерпілу було госпіталізовано до обласної лікарні з травмами голови, обличчя та переломом руки. Працівники міліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. У ході проведення слідчих дій особу нападника встановили. Ним виявився раніше судимий місцевий житель, повідомляє Кіровоградськй МВ УМВС України в Кіровоградській області.

– Наприкінці минулого тижня при спробі зловмисника зустрітися зі співмешканкою правоохоронці його затримали, – розповів керівник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар