На Фортечних валах прибрали сміття та обладнали місце для відпочинку (ФОТО)

«Зробити свій край чистим і охайним може кожен», – у цьому переконані волонтери громадської організації «Разом до змін», які, власне, і організували благоустрій території на Фортечних валах, що поблизу гаражного кооперативу на вул. Куропятникова.

Представник ГО «Разом до змін», директор Кіровоградського районного будинку культури Павло Федчишин запрошував долучитися громадськість до акції через соціальні мережі. Тож бажаючих зробити світ кращим назбиралося близько двадцяти осіб, серед них – радник голови Кіровоградської районної державної адміністрації з питань АТО Євген Шкваренко, журналісти Кіровоградської районної газети «Зоря» Вікторія Семененко та Альона Смілянець, волонтери ГО «Разом до змін» та ГО «Залізна нація», громадські активісти Родіон Зантарій, подружжя Лесик та Ігор Малих, Максим Котов, Олександр Лесик, Леся Ляшецька та інші.

У суботу всі гуртом взялися за прибирання занедбаної території. За мальовничою природою ховалася купа сміття, починаючи від пластикового посуду, розбитих пляшок, паперу, закінчуючи величезною кількістю шприців із голками. До речі, останні волонтери збирали з особливою обережністю, пам’ятаючи про ВІЛ-інфекцію, яка може «ховатися» в шприцах. Все зібране сміття громадські активісти віднесли до сміттєвих контейнерів.

Зробивши територію гарною, волонтери взялися за обладнання місця для відпочинку. Про необхідні матеріали теж подбали представники ГО «Разом до змін». Так, тут встановили лавочки та стіл, а також сміттєві баки із шин, написавши для чого вони призначені. До всіх відвідувачів цього місця, волонтери причепили табличку із зверненням: «Просимо вас зберігати чистоту та прибирати за собою. Будьте людьми, а не Путіним».

“Ми – за чисте довкілля! Хочеться вірити, що всі, хто тут відпочиватиме, більше не буде забруднювати навколишнє середовище. Ми і надалі займатимемося благоустроєм нашого місті. Є велике сподівання, що наші городяни теж долучатимуться до наших акцій. Адже разом ми можемо зробити чимало!”, – кажуть громадські активісти, які цього дня попрацювали на славу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар