Кіровоградська «Зірка» зіграла останній товариський матч міжсезоння

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Останній товариський матч міжсезоння «Зірка» проводила з «Черкаським Дніпром», який цього року вийшов до першої ліги.

Команди почали без розвідки, тож м’яч не забарився. Індивідуальну майстерність продемонстрував Борис Баранець, який дальнім ударом з-за меж штрафного майданчику вже на 7-ій хвилині матчу відкрив рахунок. Можливо, якби визначався кращий гол міжсезоння, то цей м’яч напевно був би у фаворитах. «Зірка» мала в середині тайму ще дві нагоди, але не поталанило Владиславу Лупашко. Як іноді буває – не забиваєш ти, забивають тобі. Черкащани використали одну з небагатьох своїх можливостей на 32-ій хвилині матчу, коли після розіграшу кутового м’яч після удару Олега Тарасенка опинився у воротах кіровоградців.

В другому таймі Сергій Лавриненко провів декілька замін, використавши молодих гравців та новачків. Але долю матчу вирішили якраз досвідчені футболісти. Коли вже пішов компенсований час, Ігор Загальський, який проводив перший матч в міжсезоння (нагадаємо, Ігор виступав у складі студентської збірної на Універсіаді), знайшов вивіреною передачею Олександра Акименка, проти якого господарі порушили правила у своєму карному майданчику. Загальський пенальті чітко реалізував, тим самим підсумувавши всю роботу, яку провели футболісти «Зірки» влітку під час підготовки до сезону.

А сам сезон розпочнеться вже наступної неділі. Нагадаємо, «Зірка» 26 липня буде приймати ще одного дебютанта ліги – київську «Оболонь-Бровар». Матч розпочнеться о 18.00.

За матеріалами прес-служби ФК “Зірка”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар