Кіровоградський військовий на ротації вирішив зайнятись волонтерством (ФОТО)

Доброволець І мобільного шпиталю ім. М. Пирогова Василь Чернійчук з Кіровоградщини нещодавно повернувся з лінії вогню додому на ротацію. Щоб дарма не витрачати 3 місяці відпустки, Василь вирішив зайнятись волонтерством. І вже може похвалитися першими успіхами.

«Приїхав я додому, відпочив трохи, а далі думаю, чому б корисним ділом не зайнятись, – розповідає Василь. – Пішов до кіровоградського волонтера Вадима Нікітіна та й питаю, чим я можу бути корисним. Ну мені й дали перше бойове завдання – знайти тару для води (хлопцям на Донбасі бракує питної води, особливо тим, хто в лісі чи на віддаленних блок-постах). Воду набиратиму смачну – з Каніжа, перевірену санепідемстанцією».

Благодійний фонд Станіслава Березкіна “Добротвір” відгукнувся на прохання військового-волонтера і спеціально для нього на заводі “Креатив” було виготовлено 200 5-літрових баклажок для води. Депутат Кіровоградської обласної ради Ірина Малик разом з генеральним директором ПрАТ “Креатив” Олександром Бойко передали військовим волонтерам необхідні для роботи речі особисто в руки. І як бонус – новоспеченому волонтеру дали декілька ящиків олії. «Хлопцям усе знадобиться»,  – з усмішкою дякує військовий.

Невдовзі Вадим Нікітін повезе зібране усім світом добро бійцям на передову: «Планую заїхати до хлопців із 42-го. також заїду в Сєвєродонецьк. Завезу поїсти, води. А то деяким і справді тугувато з водою – з неба йде, а пить немає що».

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар