Бібліотека ім.Чижевського запрошує на тренінги, фільми, майстер-класи і вебінар (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться протягом 20 липня – 26 липня.

22 і 23 липня обласна бібліотека ім. Д. Чижевського відкриває Творчу літню майстерню молодих бібліотекарів. Близько 30 активних й ініціативних сільських бібліотекарів візьмуть участь у численних тренінгах, майстер-класах, квестах, мета яких – навчити працювати по новому, поділитися новими ідеями, показати кращі власні здобутки і поповнити особистий багаж знань. Сільські бібліотекарі проводитимуть вуличне опитування кіровоградців, самі формуватимуть виставки-інсталяції та навчаться створювати поробки хенд-мейд. Творча літня майстерня працює уже другий рік і стає популярною серед фахівців області.

22 липня о 15.00 кіноклуб «Екран» запрошує на перегляд фільму серії «Казки для дорослих: Сіренький козлик / Fairy Tales: Billy Goat. Режисер – Ерос Лін.

Літня школа мистецтв для малих і дорослих запрошує на цікаві заняття з образотворчого мистецтва. 20, 21, 22 липня о 15.00 відбудеться майстер – клас «Барви Петриківки». Майстри і студенти–волонтери вчитимуть учасників засвоєнню прийомів роботи народних майстрів петриківського розпису. Приготуйтеся, що після відвідин майстер-класу ви отримаєте гарну листівку хенд-мейд, яку можна подарувати друзям чи близьким, а ще краще – разом з ними взяти участь у майстер-класах літньої школи мистецтв. Попередній запис за тел.(095) 38 89 856 (Тетяна).

23 липня (четвер), 17:00-19:00 в Інтернет-центрі обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського відбудеться вебінар з питань реформи децентралізації (на базі Американського дому в Києві http://www.americahousekyiv.org/). Організаторами вебінару є Програма «Бібліоміст» спільно з Асоціацією міст України (АМУ) (проект «Діалог»/Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні): http://www.auc.org.ua/ Запрошуємо усіх долучитися до обговорення.

24 липня о 15.00 у відділі абонемента відкривається інформаційний стенд, який містить книги про історію, культуру, мистецтво Вірменії, художню літературу. Ці книги (українською та російською мовами) мають на меті наблизити до нас далеку Вірменію, краще розуміти вірменську діаспору – людей, які живуть поруч, їхні звичаї, традиції. Чим більше ми знатимемо про наших співкраян, тим більш толерантними ми будемо з ними, тим міцнішою буде наша громада. Отже, запрошуємо всіх кіровоградців на відкриття інформаційного стенду. Вхід – вільний.

У відділі обслуговування користувачів розпочала роботу виставка книг і періодики «Європа в портретах і досягненнях – Словаччина».

Щодня, крім неділі, з 10.00 до 19.00, у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти на дитячому майданчику, де є різноманітні настільні ігри, пазли, які допомагають у вивченні іноземних мов. Також є Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою і грай. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Літній читальний зал „Бібліотека під зеленими вітрилами” працюватиме в суботу, 25 липня, з 14:00 до 18:00. Запрошуємо в міський парк культури і відпочинку «Ковалівський». В цей день можна переглянути журнали і виготовити поробки хенд-мейд! В парку працює поличка буккросингу,тож запрошуємо долучитися до всесвітнього руху – передай книгу іншому!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар