Шахраї від імені начальника податкової тероризують бізнесменів Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області надійшла інформація про те, що в липні 2015 року невідомі особи, які представлялися від імені начальника Кіровоградської ОДПІ, пропонували зателефонувати на вказані ними номера телефону «начальнику ОДПІ» та вимагали перерахувати на банківські рахунки, відкриті у Приватбанку, значну суму коштів в обмін на надання їм в подальшому певних преференцій у бізнесі.

Податківці звертають увагу платників податків, що посадові особи територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області не мають жодного відношення до шахрайських дій, які вчиняються невідомими особами з метою заволодіння чужим майном (коштами) шляхом обману чи зловживання довірою.

Відділ власної безпеки ГУ ДФС в області звертається до платників податків з проханням бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. А у разі надходження такого роду дзвінків від імені керівництва податкових органів з метою збору коштів на будь-які цілі чи висування інших незаконних вимог слід одразу повідомляти про це за номером 0522-39-69-42 «телефону довіри» відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар