Рятувальники оголосили конкурс у техніці квілінг

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Управління ДСНС України у Кіровоградській області, департамент культури і  туризму та культурної спадщини ОДА та обласна організація Національної спілки журналістів України оголошують конкурс на кращий виріб, виконаний в техніці квілінгу «Безпечний спосіб життя  – це модно» в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації». Конкурс триває з липня по вересень  2015 року.

Вимоги до робіт: творчі завершені роботи подаються у оригінальному вигляді.

При цьому враховуються: відповідність темі, дотримання вибраного художнього образу, охайність виконання, техніка виконання відповідно до вподобань автора (простий, складний) та видів квілінгу (об’ємний, комбінований, трьохколірний, гофрований).

Матеріал для виготовлення: різні види паперу (картон, гофрований та ін.)

Зразки тем:

– Безпечна поведінка під час відпочинку біля водойм чи у лісі.

– Безпечна поведінка з побутовими електро- та газовими приладами.

– Отруйні гриби.

– Піротехніка та виявлення боєприпасів часів ВВв.

– Правила поведінки з відкритим вогнем.

– Жнива.

– Безпечна поведінка на льоду.

Переможці конкурсу стають учасниками заключного етапу акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації» та отримають цінні призи!

Ми чекаємо на ваші роботи за адресою: 25015, Кіровоград, вул. Пашутінська, 1, Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Відділ інформації та комунікацій з громадськістю з приміткою «на конкурс». Контактні телефони: 22-37-87, 22-15-42

Поширити:

Залишити коментар:

коментар