В Олександрії побудують спортивний майданчик і проведуть «Турнір сильних»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в Олександрії неподалік гуртожитку училища культури, по вул. Тельмана, розпочалося будівництво спортивного майданчика для занять воркаутом. Будівництво почали неспроста, адже по його завершенню тут планують провести видовищний турнір з воркауту.

Його організатор та ініціатор – Юрій Кузнєцов – повідомив кореспонденту «Першої електронної», що тренажерний комплекс розташується поряд з майданчиком для ігрових видів спорту і належатиме Олександрійському училищу культури.

Займатися на ньому зможуть всі бажаючі, як звичайні спортсмени із сусідніх вулиць, що захоплюються підтягуванням та віджиманням, так і спортсмени-професіонали, які займаються воркаутом. Для цього тут передбачені спеціальні спортивні елементи. Місце їх розташування, зі слів Кузнєцова, також ретельно обмірковувалося. Тому і процес встановлення постійно контролюється.

Отож, 8 серпня на новому майданчику відбудеться змагання з воркауту. Ніяких обмежень, щодо віку, ваги або статі немає. Турнір відкритий. Участь у ньому можуть взяти усі бажаючі. Учасники позмагаються в трьох дисциплінах: поштовх гирі вагою 24кг, підтягування на перекладені та віджимання від полу. Взяти участь у турнірі поки що виявили бажання не багато учасників. Організатори турніру закликають силачів не зволікати і якнайшвидше подавати заяви до участі у ньому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар