Кіровоградцям розкажуть, як врятувати людину за допомогою вудки (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Як за допомогою звичайної вудки не тільки наловити рибу, але й надати допомогу людині, яка цього потребує? Чи потрібно відпочивати дитині влітку? Як створити умови для відновлення та підтримки здоров’я?

На ці риторичні питання будуть відповідати члени та партнери Громадської спілки «Громадянський центр розвитку суспільства», які об’єднались з метою сприяння розвитку започаткованого справжнім Майданом, волонтерами та захисниками Батьківщини відродження істинних цінностей нашого народу: духовності, справедливості, гідності.

Громадянський центр запрошує Вас взяти участь у прес-конференції, яка відбудеться 20 липня 2015 року о 12.00, за адресою вул. Острівська, 2/2, оф.8.

Ви матимете змогу поспілкуватись із:

– Іриною Левченко, керівником проекту, яка розповість про надання допомоги вимушено-переміщеним особам в рамках проекту «Творчої майстерні «Вудка» »

Людмилою Шукрутою, лідером Кіровоградської організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері», ініціатором проекту з організації літнього табору відпочинку «Джерельце Надії» на базі Свято-Успенського храму в
м. Кіровоград для дітей з обмеженими можливостями та їх батьків;

Олександром Боршуляком, головою Асамблеї інвалідів в Кіровоградській оюласті, який розповість про діяльність реабілітаційного центру імені Дікуля на Кіровоградщині.

Контактні особи:
Леся Шутенко – офіційнийпредставникГромадськоїспілки «Громадянський центр розвиткусуспільства», тел. 066-600-36-42,lesya_sh1@i.ua
Ірина Лягул – адміністратор проектів Спілки, тел. 095-567-19-28, gromadska.spilka@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар