Екс-начальника міліції Кіровоградщини апеляційний суд остаточно визнав корупціонером

Апеляційну скаргу колишнього керівника УМВС Кіровоградщини Анатолія Вітюка, якого раніше визнали винним у скоєнні адміністративного корупційного правопорушення, апеляційний суд Кіровоградської області залишив без задоволення.

Відповідне рішення апеляційний суд Кіровоградської області прийняв учора, 15 липня, тим самим залишив у силі попереднє рішення Ленінського районного суду м.Кіровоград, за результатами якого Анатолія Вітюка було визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.172-7 КУпАП “Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів” та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу 170 гривень, повідомляєють Олександрійські новини.

Нагадаємо, протокол про порушення А.Вітюком антикорупційного законодавства України був складений працівниками СБУ наприкінці березня 2015 року. В результаті його було звільнено з займаної посади начальника обласної міліції Кіровоградщини на підставі поданого ним рапорту за власним бажанням у зв’язку зі станом здоров’я.

Тепер ім’я Анатолія Вітюка поповнить списки корупціонерів та невдовзі буде опубліковане в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар